Migrant
Systue
 
Migrant har en aktiv og virksom systue, der påtager sig alle former for
  • Opsyning efter personlige mål til kvinder og børn
  • Reparationer og forandringer
  • Unika- og kunstdesigns til den kvalitetsbevidste kunde
  • Rekonstruktion af historiske klædedragter
  • Andre former for syning
Forkæl dig selv, kæresten, konfirmanden eller en god ven og få syet efter mål. Det er en helt speciel og unik oplevelse. Vi starter med at tegne en skitse, tager mål, finder materialer, syr en prøvemodel og herefter syr vi modellen i det valgte materiale. Du kan også selv medbringe materialer.  Du skal regne med ca. 2 – 4 prøvninger før modellen er færdig.
 
Migrant tilbyder desuden eksklusivt design fra beklædningsdesigneren Mette Høyer. Kreationerne er af meget høj kvalitet og kun de bedste materialer anvendes. Eksklusivt design kendes ved den ypperligste udførelse af håndværket. Det er ofte meget kunstnerisk og eksperimenterende i dets design og det bliver ikke sat i produktion. 
 
Migrant har også stor erfaring med kostumer til teatre og tryllekunstnere, hvor der skal eksperimenteres med materialer og metoder.
 
Migrant · Mette Høyer · Åkirkebyvej 106 · 3700 Rønne · Telefon +45 56 91 11 16 · Mobil +45 21 82 17 27 · m@migrant.dk